Хімчистка салону авто в Одесі - Клининговая компания в Одессе
Бажаєте, щоб Ваш автомобіль змінився настільки, ніби Ви сіли у салон нового автомобіля? Для цього хімчистка автомобіля – найкращий засіб. Автомобіль перетвориться настільки, що Ви можете його не дізнатися, після того, як зверніться до наших фахівців.
Хімчистка салону проводиться за допомогою професійного німецького обладнання: пилососи та парогеніратори «Portotecnia», Karcher, апарати для пневмо-хімчистки «Tornador Z-010» та хімічних засобів «Vinet» та «Tinten&kuli-ex».

В хімчистку салону входить: очищення сидінь, підлоги (килимів), стелі, багажника, передньої та бічних панелей (пластик), стекол. Після завершення процедури салон залишається сухим; Процес займає лише чотири години, після чого машина повністю готова до подальшої експлуатації; Фахівці нашої компанії використовують професійне обладнання із застосуванням матеріалів від провідних світових виробників засобів для чищення; Роботи виробляють спеціалісти з великим досвідом; Ви можете замовити послугу в будь-який зручний для вас час;

ЗАМОВИТИ ХІМЧИСТКА САЛОНУ АВТО В ОДЕСІ

Залишіть заявку і ми Вам передзвонимо!

    ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

    Контакты:

    Підписуйтесь на нас у соцмережах:

    Позвонить