Відгуки - Клининговая компания в Одессе

Ната Катаєва


прибирали нам квартиру після ремонту, дякую, що увійшли до становища і затрималися! відразу видно, що професіонали і їм не все одно доля клієнтів)))) обов'язково буду звертатися ще!

Тьосік


Вже так довіряю Наді з Танею – що віддаю ключі, а вони самі наводять лад! дякую за прибирання квартири протягом багатьох років!


Я замовляв мийку вікон на 2-му поверсі, думав все буде у воді)))))) але дякую Саші та іншим, що зробили все акуратно! буду замовляти ще

Лера


дівчинки все вийшло добре, тільки шкода, що у вас немає хатніх робітниць на кожен день. Замовляю генеральне прибирання раз на пару місяців і задоволене результатом. замовляйте у "Європрибирання" миття квартири.

Олена


Роботу свою роблять на 5+

Андрій

плитка


Дуже дякую за хімчистку мого дивана. У будинку живуть французькі бульдоги, тому диван був не в кращому вигляді. Сашко та Андрій впоралися швидко, злагоджено (за 20 хвилин). Тепер би поміняти оббивку і буде як новенький)))))) спасибі ще раз – усім рекомендую.

Ліна

фрилансер


Готувалася до нового року і, як завжди нічого не встигала - вперше спробувала прибирання за годину, якщо чесно думала прийдуть ті ще прибиральники (вибачте), але хлопці прийшли у фірмовій формі охайні та прибрали всю вітальню швидко! дякую, я тепер ваш клієнт надовго!

Іра та Микола

отп банк


Яка ж я щаслива, що Ви приїхали на Молдову і почистили мені диван! жили люди – мало того, що прокурили його – так ще й плям наробили купу! Спасибі велике хлопцям, що швидко помили його! тепер я завжди насамперед Вам дзвонитиму!

Уміда

Логістик ПТ


Термінами та якістю прибирання квартири залишилася дуже задоволена, дякую Танюші та її помічницям.

Руслана

Інт корпорейтед


Замовляла прибирання літнім батькам, дякую дівчаткам – прибрали швидко та без зайвого галасу! Обов'язково замовлю прибирання в офісі!

Ілля


Приїхали почистили - поїхали... дякую молодці

Микита


Користуємось постійно. Чудова компанія. Рекомендую всім жителям Одеси.

Наталя


Дуже спасибі за якісне прибирання, все прибрали начисто, навіть запаху цигарок не залишилося, я в захваті, а то чоловік уже...набрид курити і смердіти, тепер примушу акуратно!

Ірина


займаюся здачею квартир в оренду, самі розумієте які бувають клієнти, замовляла і хімчистку матраців від вина та миття ковроліну - плями вивели, дякую, тепер усім рекомендую

Тетяна, магазин


вже багато років хлопці допомагають мити вивіску та вікна, дякую! завжди вчасно

Контакти:

График работы:

  • 8:00 - 19:00
  • 8:00 - 19:00
  • 8:00 - 19:00
  • 8:00 - 19:00
  • 8:00 - 19:00

Залишіть заявку

і ми Вам передзвонимо!

    Як нас знайти:

    Підписуйтесь на нас у соцмережах:

    Позвонить