Прибирання паркінгів, складів, торгових приміщень - Клининговая компания в Одессе
Імідж компанії починається із культури чистоти.
Порядок і комфорт — перше, що відзначають партнери і на що звертають увагу потенційні клієнти.
Для створення атмосфери чистоти та затишку недостатньо щоденного прибирання.
Клінінгова компанія "Евроуборка" пропонує послуги з якісного комплексного прибирання офісних будівель, адміністративних приміщень, бізнес-центрів, паркінгів, торгових приміщень, а також складів.

Клінінгова компанія "Евроуборка" надає комплекс послуг у цій сфері.
Прибирання складу здійснюється відповідно до специфіки приміщення за вигідними цінами та на високому професійному рівні. Практично кожне промислове підприємство має свій комплекс складських приміщень, у яких необхідно проводити регулярне прибирання. Прибирання складів має здійснюватися професійною клінінговою компанією, оскільки для обслуговування таких типів приміщень необхідне застосування спеціалізованої прибиральної техніки та працівників із спеціальними професійними навичками.
Компанія "Евроуборка" надає клінінгові послуги складських приміщень, орієнтуючись насамперед на специфіку товарів, що зберігаються на даному складі, та контролює дотримання всіх санітарних норм та вимог щодо безпеки.
Послуги клінінгу для складських приміщень мають свої особливості, зокрема:
прибирання складських приміщень може проводитись на об'єктах будь-якого розміру, складності та призначення.
Клінінгові послуги надаються не тільки для обслуговування складів, а й для прибирання прилеглих територій, виробничих та службових приміщень, кабінетів, санвузлів та коридорів, що входять до виробничо-складського комплексу.
При збиранні використовуються тільки нетоксичні екологічні миючі та чистячі засоби (Allegrini, Сhrisal, Johnson Diversey, Grass, АМС Медіа, Спецсинтез), які є повністю безпечними та нешкідливими для здоров'я людини.

ЗАМОВИТИ ЗБИРАННЯ ПАРКІНГУ:

Оставьте свою заявку и мы Вам перезвоним:

    ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

    КОНТАКТЫ:

    Підписуйтесь на нас у соцмережах:

    Позвонить