Послуги висотників в Одесі (мийка вікон на висоті) - Клининговая компания в Одессе
Ми пропонуємо послуги миття вікон як у вигляді разового підряду, так і на основі повноцінного абонентського обслуговування.
Співробітники нашої компанії, що мають при собі професійне обладнання та спец. засоби, позбавлять будь-яких розводів і повернуть ідеальну прозорість вікнам. Чисто помите скло вікон, фасадів або вітрини буде Вашою гордістю і буде приємно Вас радувати.
Миття вікон проводиться професійними хімічними засобами, що дають прекрасний результат і зберігають скляні поверхні чистими надовго.
При митті складного, «глухого» скління використовуються елементи промислового альпінізму. При митті фасадів або вікон зазвичай миються не тільки шибки, але і все інше, тобто віконний блок повністю, включаючи укоси та відливи.
Миття вікон альпіністами використовується не тільки при роботі з важкодоступним склінням. При виконанні робіт на висоті понад два метри від рівня землі або підлоги, потрібне застосування індивідуальних систем утримання від падіння. Промисловий альпінізм якнайкраще відповідає вимогам правил техніки безпеки при роботі на висоті і часто застосовується у висотному клінінгу (миття вікон на фасаді). У своїй роботі ми використовуємо найкращі технології та підходи для миття вікон та фасадів, що дозволяють отримати максимальну якість, при цьому не завдавши шкоди поверхні вікна. Миття вікон, вітрин, фасадів будівель - це робота для фахівців та потребує професійної підготовки.
Наші співробітники пройшли спеціальну підготовку, і можуть здійснювати як звичайне миття вікон та вітрин, так і висотне миття скляних поверхонь, з використанням альпіністського спорядження. При митті вікон та вітрин використовуються професійні хімікати та інвентар, що дозволяє виконувати роботи при температурі до - 10С.
Вартість миття вікон та фасадів залежить від їхньої площі, а також характеру та ступеня забруднення. Більш детальну інформацію про ціни на миття фасадів та вікон ви можете отримати, зв'язавшись із нашим менеджером.

ЗАМОВИТИ МИЙКУ ВІКОН НА ВИСОТІ:

Оставьте свою заявку и мы Вам перезвоним:

    ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

    Контакти:

    Підписуйтесь на нас у соцмережах:

    Позвонить