Хімчистка ковроліну в Одесі. - Клининговая компания в Одессе
Щодня офіс будь-якої фірми відвідують десятки, а то й сотні людей.
Тому м'яке покриття вимагає особливого, ретельного, а головне, професійного догляду. Не варто забувати про зовнішній вигляд м'яких меблів, які теж потребують догляду. Слід сказати про те, що в деяких офісах для чищення килимів та м'яких меблів використовуються звичайні побутові пилососи. Тим часом, за їх допомогою можна видалити лише видимі та не сильні забруднення. Якщо ж забруднення значні, необхідно робити хімічну чистку.
Професійне хімічне чищення із застосуванням спеціальних високоякісних шампунів та екстрактора або роторної машини не тільки забезпечує максимальний ефект, але й продовжує термін служби килимових покриттів та оббивки меблів у кілька разів.

«Евроуборка» пропонує послуги з чищення килимів. Якісно, ​​швидко наші фахівці приведуть килимове покриття в порядок. Чищення килимових покриттів — одне з найбільш популярних на ринку послуг. Вартість хімчистки залежить від багатьох факторів. Це і загальний обсяг робіт, і рівень забруднень, і тип покриття та його вік. На ціну впливає репутація клінінгової компанії та те, яке обладнання вона використовує.

ЗАМОВИТИ ХІМЧИСТКА КОВРОЛІНУ

Залишіть заявку і ми Вам передзвонимо!

    ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

    Контакты:

    Підписуйтесь на нас у соцмережах:

    Позвонить