Прибирання квартир після будівельників в Одесі - Клининговая компания в Одессе
Прибирання після ремонту може перетворитися на кошмар, якщо не знайти правильного помічника.
Сучасне професійне прибирання після ремонту для тих, хто прагне комфорту від компанії «ЕВРОУБОРКА»!
Після будівництва або ремонту будь-яке приміщення мало схоже на житлове або робоче, швидше, воно нагадує курний склад, де замість речей чомусь зберігається сміття. Щоб придбати належний вигляд, цьому приміщенню потрібне скрупульозне прибирання приміщень після ремонту. Наслідки будівельних та ремонтних робіт виражаються в горах будівельного сміття, плямах на всіх поверхнях, будівельного пилу та бруду, замутнених вікнах, заляпаних фарбою поверхонь та інших радощах.

Прибирання квартир після будівельників для працівників компанії "ЕВРОУБОРКА"

– цілком звичайна робота.
Не потрібно переживати за оновлене приміщення. Воно не тільки не втратить своєї новизни, а вид відремонтованої кімнати (кухні) відкриється у всій красі. Клінінг проводиться за допомогою сильнодіючих засобів, але вони не вступають у реакції із покриттями. Чи не постраждають ні колір, ні фактура.
Фахівці своєї справи точно знають: чим потрібно чистити, щоби отримати максимальний результат і нічого не зіпсувати.

Послуга може здійснюватися не лише у будинках чи квартирах. Справжні фахівці готові виконати її і в інших приміщеннях, у тому числі: офісах, складах, спортивних спорудах, виробничих приміщеннях і т.п.


Клінінг, виконаний спеціалізованою фірмою, звільнить замовників від рутини, до складу якої входять: винос будівельного сміття, очищення від пилу стін і стельових покриттів, миття вікон, миття підлог, очищення дверей, дезінфекція сантехнічних пристроїв, усунення сторонніх запахів.

Порядок прибирання квартири після будівельників:

Спершу приміщення повністю звільняється від сміття, аж до найдрібніших предметів;
Потім, за допомогою різних пристосувань і миючих засобів, з поверхонь видаляється пил і бруд;
Після проходить точкове прибирання: спеціальними засобами видаляються різні плями, нашарування, сліди цементу та фарби, якщо потрібно - дрібні пошкодження, наприклад, подряпини на паркеті;
Маються вікна, чистяться підвіконня та укоси;
Потім проводиться вологе прибирання всіх поверхонь, як вертикальних, так і горизонтальних: підлоги, підвіконь, дверей, а також вбудованих шаф, сантехніки, вимикачів та світильників, туалетних та ванних кімнат;
Робиться хімчистка плитки;

Замовлення та його вартість обумовлюються заздалегідь. І лише при досягненні повної згоди починається збирання. Ми цінуємо свою репутацію, тому виконуємо замовлення якісно та вчасно.

ЗАМОВИТИ ПРИБИРАННЯ КВАРТИРИ ПІСЛЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ:

Оставьте свою заявку и мы Вам перезвоним:

    ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

    КОНТАКТЫ:

    Підписуйтесь на нас у соцмережах:

    Позвонить